Eigen Zinnig Leren

Wij geloven dat er in veel organisaties ruimte is om met elkaar meer te bereiken. Wij werken aan de resultaten van het geheel, met oog voor het individu. Wij onderscheiden ons door:

 • Ervoor te zorgen dat werken en leren elkaar versterken.
 • Het betrekken en verantwoordelijk maken van de mensen om wie het gaat.

Onze drijfveer is ons enthousiasme over het werken met mensen. We brengen kennis van mensen en didactiek samen in eigen en zinnige oplossingen. We zijn sterk in het doorgronden van de echte vraag, zijn scherp en nieuwsgierig. We zetten dit in om samen met onze klanten om tot praktische oplossingen te komen.

Ons team

Jana de Wit
Jana de Wit

Onderwijskundige stagiair

Marlieke Vink-Boon
Marlieke Vink-Boon

Verbindende opleidingskundige

Walmar Aardema
Walmar Aardema

Learning & development strateeg

Bart Wagenaar
Bart Wagenaar

Gedreven sociaal psycholoog

Onze diensten staan als een huis, door de aanvullende kwaliteiten in ons team

Jana de Wit

 • Studente Onderwijskunde
 • Stagiaire Bureau Drop
 • Miss Uptospeed
 • Minor arbeids- en organisatiepsychologie

‘Wat men moet leren doen, leert men door het te doen.’

Mijn fascinatie over hoe mensen leren en mijn passie voor de medemens navigeerde mij richting de studie Onderwijskunde. Hoe kan je leren faciliteren? Hoe ziet de optimale leeromgeving eruit? Hoe kan je de digitale wereld hierbij betrekken? Mijn liefde voor leren komt voort uit een eindeloze stroom aan vragen gedreven door mijn enthousiaste en nieuwsgierige aard. Hierbij is de zoektocht naar het antwoord op al deze vragen al een schatkist op zich.

Linkedin

Marlieke Vink-Boon

 • Ontwikkelaar van diverse leer- en ontwikkeltrajecten.
 • Projectmanagement bij internationaal uitgerold leiderschapstraject.
 • Msc in Onderwijskunde.


‘Reach as high as you can. And then reach a little higher. There you will find magic. And maybe even cookies.’

De drive om het voor mensen in organisaties beter te maken, beweegt me. Want stel je voor dat er echt koekjes te vinden zijn! Daarom lever ik een bijdrage aan de professionalisering van leren en ontwikkeling in organisaties. Ik geloof namelijk dat het succes van organisaties grotendeels wordt bepaald door het benutten van het potentieel van de medewerkers.

Mijn kracht is om verschillende elementen van een ontwerp, in samenhang met elkaar te brengen. Kernwoorden die mij in mijn werk typeren zijn enthousiast, gedreven en analytisch. Ik krijg energie van de dynamiek die ontstaat door samen te werken aan een gezamenlijk doel.

LinkedIn

Walmar Aardema

 • Meerdere corporate academies opgezet.
 • Ontwikkelaar van o.a. het PPL-model, strategische inzet van opleiden.
 • Drs in Opleidingskunde.


‘leren, opstaan en verdergaan’

Ik zie mezelf graag als pragmatische dromer. Ik hou van het onbekende en haal energie uit het zoeken naar oplossingen voor organisatievraagstukken. Mijn passie ligt bij de opleidingskunde. Ik hou ervan om kennis van leren in te zetten om tot blijvende verbeteringen te komen. Hierbij zie ik de ontwikkeling van mensen als een motor voor verandering.

Ik zoek naar niet-alledaagse oplossingen. Ik leg verbanden tussen theorie en praktijk en zorg dat eindproducten passen bij zowel de organisatie als geheel als wel de mensen die er werken.

LinkedIn

Bart Wagenaar

 • Meer dan 2000 diepte-interviews afgenomen.
 • Ervaring als onderzoeker, assessmentpsycholoog, trainer en adviseur.
 • Drs in Sociale Psychologie.


‘Omgangsidealist en verhalenjager’

Ik ben nieuwsgierig naar hoe mensen met elkaar hun doelen bereiken. Mijn drive is om kennis van mensen zo toe te passen dat werk effectiever en passender (leuker) wordt.

Daarbij ben ik overtuigd van de kracht van verhalen. Een goed verhaal blijft hangen. Het inspireert en zet aan tot beweging. Ik zoek graag naar de unieke verhalen van organisaties en mensen.

Ik hoop dat anderen mij herkennen als iemand die openstaat voor nieuwe ideeën, met humor en plezier zijn werk doet en bovenal nieuwsgierig is.

LinkedIn

Netwerkorganisatie

We zijn een klein bureau en denken groot. Wij geloven erin dat je kwaliteit kunt bieden door de juiste mensen bij projecten te betrekken. Dat houdt in dat we investeren in samenwerkingen en niet bang zijn om anderen bij opdrachten te betrekken.

We werken onder andere graag samen met:


IVe-learning

Samen met Blikfilm willen we méér met e-learning met interactieve video. Daarom hebben we IVe-learning opgezet. Leren door beleving.

Bekijk site