Eigen Zinnig Leren

Wij geloven dat er in veel organisaties ruimte is om met elkaar meer te bereiken. Wij werken aan de resultaten van het geheel, met oog voor het individu. Wij onderscheiden ons door:

  • Ervoor te zorgen dat werken en leren elkaar versterken.
  • Het betrekken en verantwoordelijk maken van de mensen om wie het gaat.

Onze drijfveer is ons enthousiasme over het werken met mensen. We brengen kennis van mensen en didactiek samen in eigen en zinnige oplossingen. We zijn sterk in het doorgronden van de echte vraag, zijn scherp en nieuwsgierig. We zetten dit in om samen met onze klanten om tot praktische oplossingen te komen.

Ons team

Walmar Aardema
Walmar Aardema

Learning & development strateeg

Bart Wagenaar
Bart Wagenaar

Gedreven sociaal psycholoog

Onze diensten staan als een huis, door de aanvullende kwaliteiten in ons team

Walmar Aardema

  • Meerdere corporate academies opgezet.
  • Ontwikkelaar van o.a. het PPL-model, strategische inzet van opleiden.
  • Drs in Opleidingskunde.


‘leren, opstaan en verdergaan’

Ik zie mezelf graag als pragmatische dromer. Ik hou van het onbekende en haal energie uit het zoeken naar oplossingen voor organisatievraagstukken. Mijn passie ligt bij de opleidingskunde. Ik hou ervan om kennis van leren in te zetten om tot blijvende verbeteringen te komen. Hierbij zie ik de ontwikkeling van mensen als een motor voor verandering.

Ik zoek naar niet-alledaagse oplossingen. Ik leg verbanden tussen theorie en praktijk en zorg dat eindproducten passen bij zowel de organisatie als geheel als wel de mensen die er werken.

LinkedIn

Bart Wagenaar

  • Meer dan 2000 diepte-interviews afgenomen.
  • Ervaring als onderzoeker, assessmentpsycholoog, trainer en adviseur.
  • Drs in Sociale Psychologie.


‘Omgangsidealist en verhalenjager’

Ik ben nieuwsgierig naar hoe mensen met elkaar hun doelen bereiken. Mijn drive is om kennis van mensen zo toe te passen dat werk effectiever en passender (leuker) wordt.

Daarbij ben ik overtuigd van de kracht van verhalen. Een goed verhaal blijft hangen. Het inspireert en zet aan tot beweging. Ik zoek graag naar de unieke verhalen van organisaties en mensen.

Ik hoop dat anderen mij herkennen als iemand die openstaat voor nieuwe ideeën, met humor en plezier zijn werk doet en bovenal nieuwsgierig is.

LinkedIn

Netwerkorganisatie

We zijn een klein bureau en denken groot. Wij geloven erin dat je kwaliteit kunt bieden door de juiste mensen bij projecten te betrekken. Dat houdt in dat we investeren in samenwerkingen en niet bang zijn om anderen bij opdrachten te betrekken.

We werken onder andere graag samen met:


IVe-learning

Samen met Blikfilm willen we méér met e-learning met interactieve video. Daarom hebben we IVe-learning opgezet. Leren door beleving.

Bekijk site