V&VN

Inspiratiemiddag

Een inspirerende middag over klantfocus en samenwerking. Vanuit het oogpunt van de leden, focussen op verwachtingen en sterke punten.

De vraag

V&VN is de beroepsvereniging voor Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland en maakt een sterke groei door. Wij werden betrokken met de vraag te helpen in het proces van focussen op wat de leden verwachten en daarbij de kracht van de teams te benutten.

Onze oplossing

In een interactieve en intensieve middag zijn de teams begonnen met hun eigen focus als team en persoon. Deze activiteiten zijn geplaatst op de strategische pijlers. In een volgende ronde hebben teams elkaar aangevuld en vragen gesteld om in de laatste ronde uit te beelden waar hun kracht, uitdaging en kansen in samenwerking zitten.

Het resultaat

Een energieke middag met veel inzichten, plezier en nieuwe verbindingen. Ruim voldoende input om samen verder door te ontwikkelen en focus aan te brengen.


Een sessie voor jouw organisatie?

Benieuwd hoe onze creatieve en inspirerende sessies beweging kunnen brengen in jouw organisatie of project? Neem contact op met Walmar.