5 jaar Bureau Drop


Op 1 oktober 2011 schreven wij ons bedrijf in. Onderstaande mailconversatie vonden we terug op LinkedIn:

linkedin-screenshot-2

Zo werd Bureau Drop geboren. En zo zijn we op dit moment 5 geworden! We vieren dit niet groots, blijven gewoon ons ding doen, maar staan er wel graag bij stil.

We zijn er van overtuigd dat dit het 1e lustrum in een rij van vele is. We staan voor ons werk en zijn aan het groeien. We doen mooie trajecten daar waar werken en leren samenkomen, veelal met met klanten die terugkeren. Met Marlieke zijn we ondertussen een ‘crowd’ en daarbij staan we op de uitkijk voor nieuwe Bureau Droppers.

De ruimte waar Walmar in 2011 naar verwees, was de oude hammam in Lombok. We zijn qua kantoor drie keer naar net weer een iets grotere/mooiere ruimte gegaan. Nu zitten we met veel plezier in de watertoren en serveren we zelfs goede koffie. We grow slow, but steady.

Kijkend naar het begin van Bureau Drop, dan herkennen we iets typisch waar wij voor staan: Pak kansen als ze zich voordoen en ben niet bang om op basis van gevoel een keuze te maken. Voor ons hebben de (meeste) keuzes supergoed uitgepakt.

Meer weten over ons verhaal, de dingen die we doen of gewoon zin in koffie? Kom langs!

Wij kijken uit naar de komende vijf, tien, vijftien jaar!

Team Bureau Drop
Walmar, Bart & Marlieke